Usluge

Djelatnost
Našu osnovnu djelatnost predstavlja distribucija izvora svjetlosti. Dugogodišnje iskustvo i praksa na teritoriji Bosne i Hercegovine omogućavaju nam zavidne rezultate u poslovanju i učvršćivanje našeg položaja na tržištu. Našim poslovnim partnerima osiguravamo sve od uvoza i carinjenja robe do skladištenja, implementacije marketinških usluga, prodaje, te dostave u roku od 24h. Za sve prodajne programe koje zastupamo, osiguravamo dostupnost robe, kako kupcima tako i krajnjim potrošačima, u svakom trenutku i na svakom mjestu širom Bosne i Hercegovine.

I kao krajnji korisnik kod nas možete naručiti sve izvore svjetlosti uz savjet i isporuku u roku od 24h na cijelom teritoriju BiH.

Nazovite nas 036/449-743 ili pošaljite nam upit na mail prodaja@stegdoo.com

Marketing
Naš iskusni marketing tim, u suradnji s agencijama, osigurava principalima vrhunsku kvalitetu marketing podrške.

Trade marketing tim kontinuirano prati trendove lokalnog tržišta i usklađuje promotivne aktivnosti sa dugoročnim marketing planovima principala.
Razvoj i implementacija marketing standarda na samom prodajnom mjestu u svim kanalima prodaje.

LED rasvjeta

LED rasvjeta

Auto žarulje za vozila i bicikle

Auto žarulje za vozila i bicikle

Preuzmite OSRAM kataloge i brošure

Preuzmite OSRAM kataloge i brošure

Brošure za profesionalce

Brošure za profesionalce

Distribucija

1

Naš cilj
Naš cilj je poslovni razvoj s ciljem dostizanja interesa za naše kupce i dobavljače. Svaka fer razmjena s našim poslovnim partnerima je važna za nas i predstavlja temelj za čvrsto i dugoročno partnerstvo

5

Logistika
Dobro organizirana i uhodana logistika je apsolutni preduvjet za nas. Sofisticirani sustavi osiguravaju da naši kupci primaju svoju robu unutar 24 sata. U logističkom centru imamo mogućnost skladištenja do 800 paletnih mjesta.

3

Prodajni kanali
Naša prodaja se odvija u svim poslovnim područjima: specijalizirana prodaja, Internet prodaja, područna prodaja, tržišne niše i prodajni lanci.

2

Prodaja
Za ispunjavanje ovog cilja imamo za razne kupce i prodajne predstavnike, koju su upoznati s njihovim potrebama i koji znaju što pokreće naše kupce i kako im pristupiti. Spremni smo ugovarati centralizirano kao i pojedinačno sukladno potrebama. Naši ljudi iz prodaje imaju zadatak pregovaranja i administriranja ulaganja.

4

Administracija
Administracija uvijek radi okrenuta prema rješenju zadatka ili problema. Bezobzira na koji zadatak i način uvijek smo spremni izvući rezultate za Vas. S mnogim poslovnim partnerima smo uspostavili zahtjevna internetska sučelja.